Sanat on ponnahduslauta -blogi

Kuinka luovuus löysi minut

Anna mielesi viedä kohti seuraavaa tarinaa:

Elettiin kesää 2012. Kesäloma oli ovella, ja tavoitin itseni jälleen kommentoimasta miten haluan tehdä jotain väreillä. Kerrontaa olin jatkanut jo pitkään, tavoitin itseni tuon tuosta samasta lauseesta “väreillä jotain”, eri yhteyksissä, ja jossain kohtaa mulle tuli myös liike mukaan… ikään kuin pensseliä ilmaan heiluttaen: Haluan tehdä jotain väreillä! Tämä saman toisto yks kaks yhdisti minut ihmettelemään, miksi vaan puhun ja puhun, enkä tee mitään!

Jatka lukemista ”Kuinka luovuus löysi minut”

Työnohjausta etänä?

Kohtaaminen, toisen arvostaminen, voimavarojen ja potentiaalin näkyväksi nostaminen, empatia ja toivon herättäminen, tavoitteen luominen, sanoittaminen, kehittäminen, toistemme tavat tutuksi tehden ovat keskeisiä asioita työnohjauksissa. Mutta onnistuvatko ne etänä?

Jatka lukemista ”Työnohjausta etänä?”

Marjatar-nimen tarina: Kun rajaat, suljet pois

Kaksossiskollani ja minulla on paljon yhteisesti jaettua. Kaksossisko asuu toisella puolen maata, ja silti meillä on vahva side toisiimme edelleen viiskymppisinä. Mietin nimeä blogille, ja sieltä syntyikin tekijänimi mustavalkokuvaa katsoessa. Blogin tekijänimen Marjataren hienous on siinä, että juttua kirjoitellessaan on niin omillaan. Kyseiseen omillaan oloon mahtuu näin Marjataren matkassa kaukana asuva kaksossiskokin.

Jatka lukemista ”Marjatar-nimen tarina: Kun rajaat, suljet pois”