Kaikki blogikirjoitukset

Työnohjausta etänä?

Kohtaaminen, toisen arvostaminen, voimavarojen ja potentiaalin näkyväksi nostaminen, empatia ja toivon herättäminen, tavoitteen luominen, sanoittaminen, kehittäminen, toistemme tavat tutuksi tehden ovat keskeisiä asioita työnohjauksissa. Mutta onnistuvatko ne etänä?

Minulla oli vilkas etätyökevät, kuten monilla muilla. Yllätyin etätyön toimivuudesta. Pidin aikaisemmin etätyöskentelyä alalle sopimattomana. Näin sitä oppii aina jotakin uutta! Takana muutama tiivis ja avaava työnohjausprosessi, joista saan itsellenikin pitkäksi aikaa kaikua työssäjaksamiseen. Tärkein oppini keväästä lie työn rytmitys eli tauot ja tankkaus.

Näin sitä oppii aina jotakin uutta!

Etätyönohjaus pureutuu dialogiin ja on kokemuksena hyvinkin intensiivinen ja tehokas väline työstää työn arkea. Lisäksi dialogissa on videoyhteyksin mahdollista hyödyntää teksti- ja kuvamateriaalia teeman ja toteutuneiden työnohjauskertojen mukaan.

Ota yhteyttä ja katsotaan milloin ja missä tapaamme. On myös tärkeää löytää itselle mieluinen työnohjaaja. Meitä on paljon, ja meidät löytää www.suomentyonohjaajat.fi.

Tärkeintä on, että löydät tien työn kehittämiseen ja jaksamiseen omannäköisen ihmisen kanssa!

Marjatar